Cel mai frumos cadou de ziua mea

Doris Lupu Fundatia Polisano

2,425 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
Donații

EU cred că încă se mai poate... Ce anume? Să reparăm inimioare!

Putem împreună, ca în ciuda vremurilor de restriște pe care le trăim, să aducem zâmbete pe chipul copiilor cu malformații cardiace congenitale, care sunt doar niște cifre într-o listă fără capăt. Afecțiunile cronice nu țin cont de pandemia de Coronavirus, prin urmare nici malformațiile cardiace pediatrice.

CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA ar însemna suficientă bunăvoință financiară din partea voastră, a prietenilor mei, în a-i ajuta pe cei în nevoie. Nu este îndeajuns să le stai alături moral. Există o imperioasă necesitate de acționa și prin DONAȚII, îndreptate către proiectul INIMI SĂNĂTOASE PENTRU COPII, derulat de fundația „POLISANO”.

Le-am fost alături unora dintre acești copii în sălile de operație, în terapia intensivă, pe holurile spitalului când emoțiile îi copleșeau. Am văzut angoasele părinților care aveau un cuvânt greu de spus în tot timpul când copiii lor erau internați.

Din 1.500 de copii născuți anual cu malformații cardiace, care necesită intervenții operatorii, doar un număr de 500 de cazuri beneficiază în România, de o Șansă la Viață, prin fondurile de asigurări sociale de sănătate. Ceilalți care rămân sunt treaba societății civile și a persoanelor cu suflet. Astfel se întâmplă ca oamenii de bună credință și ONG-urile să strige neputința unui stat care și-a uitat cetățenii vulnerabili în niște sertare prăfuite. Și fac ce pot, atât cât pot…

Și mă întreb… Mai este dreptul la sănătate în România garantat în mod practic prin Constituție? Dar a fost vreodată? Mai interesează pe cineva din conducerea acestei țări soarta micilor pacienți români? Întrebări la care răspunsurile fac apanajul unor sisteme politic și sanitar, depășite; poate de rea voință, poate de o incompetență di(simulată), poate de un marionetism ieftin. Și lista rămâne cu final deschis... !

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Din 2015, ne implicăm în sănătatea comunităţii noastre prin proiecte de tratament, prevenţie şi informare, educaţie pentru sănătate, dar şi dotarea spitalelor din România.

Un copil din o sută suferă de o malformaţie cardiacă, din cauza căreia viaţa sa poate fi în pericol.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

6 Donații

150 RON
24 Apr 2021
500 RON
La multi ani plini de BINE pentru tine si pentru copiii care au nevoie de sprijin ca inima lor sa bata intens !
24 Apr 2021

1,100 RON
23 Apr 2021
22 Apr 2021

500 RON
La multi ani tie si sanatate copilasilor!
22 Apr 2021
La multe inimioare reparate!
20 Apr 2021