Inimi Sanatoase pentru Copii

Un copil din o sută suferă de o malformaţie cardiacă, din cauza căreia viaţa sa poate fi în pericol. Din 2015, îi ajutăm pe copiii români să beneficieze de operaţii gratuite pe inimă, cu sprijinul echipelor medicale partenere din Anglia, Suedia şi Germania. Până în iulie2019, 112 inimioare au fost salvate cu ajutorul nostru şi al sponsorilor,  cu rată de succes 100%. Aceste echipe internaționale vin benevol de 3-4 pe an în România, pentru a le da o șansă la viață acestor copii.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

In beneficiul: Inimi Sanatoase pentru Copii

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Un cadou din inima pentru inimi❤️❤️❤️

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
130 RON Suma

Din inima ta, pentru inimile lor

Proiectul “Inimi sănătoase pentru copii” a reușit să crească treptat în inima mea, odată cu evoluția acestuia, în ultimii 4 ani. Datorit

500 RON Target
590 RON Suma